14 september 2023 RolfWolters

Luisterplekken: mijn visie op kunst, natuur en luisterkunst.

Het Circu-Kunst project gaat verder dan alleen het creëren van kunstobjecten in de openbare ruimte. Het biedt ook mogelijkheden voor interactie en beleving. Een van de meest intrigerende aspecten van mijn objecten is het concept van “luisterplekken”.

Het concept van luisterplekken

De kunstobjecten worden niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook auditief interessant. Mijn plan is om deze locaties om te toveren tot luisterplekken, waar mensen kunnen genieten van geluiden uit de natuur en speciaal gecreëerde “luisterKunst”. Dit omvat muziek, verhalen en gedichten die specifiek voor elke plek zijn gemaakt. Maar er is meer: ik wil ook QR-codes toevoegen die naar de website www.luisterplekken.nl verwijzen, waar bezoekers kunnen luisteren naar deze creatieve uitingen.

Het belang van Luisterplekken:

Lees verder om te begrijpen waarom deze luisterplekken niet alleen geweldige rustplaatsen zijn, maar ook bijdragen aan de rijke culturele ervaring van de gemeente Oude IJsselstreek. Ontdek hoe kunst, natuur en luisterkunst samenkomen in perfecte harmonie op deze bijzondere locaties.